В Центрах обслуговування платників Луганщини надано майже 92 тис. адміністративних послуг. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
25 октября 2018, 11:15

В Центрах обслуговування платників Луганщини надано майже 92 тис. адміністративних послуг

У Центрах обслуговування платників Луганської області у січні-вересні 2018 року громадянам надано 91,9 тис. адміністративних послуг, що на 32,7 тис. перевищує показник аналогічного періоду минулого року. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Луганській області.

Традиційно найбільш затребуваними в області залишаються такі послуги, як видача громадянам карток платників податків з присвоєнням реєстраційного номера платника (видано 39,8 тис. карток), отриманням відомостей з Державного реєстру фізичних осіб (ДРФО) про суму виплачених доходів та утриманих податків (видано 27,6 тис. довідок), надання витягу з реєстру платників єдиного податку (надано 3,5 тис. витягів), реєстрація книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок (зареєстровано 4,8 тис. книг), реєстрація платника єдиного податку (зареєстровано 3 тис. платників), реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку (зареєстровано 2,7 тис. книг), видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби (видано 2,5 тис. довідок), видача ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями (1,6 тис.) та тютюновими виробами (1,2 тис.) тощо.

У відомстві звертають увагу на те, що наразі у всіх центрах обслуговування платників, які працюють на Луганщині при податкових інспекціях, створено комфортні умови для громадян та представників підприємництва, аби вони могли подати звітність, отримати консультацію чи необхідний підтверджуючий документ. Адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці ДФС. З технологічними картами надання необхідних адміністративних послуг та зразками заяв кожен платник податків має можливість ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС у Луганській області в розділі «Діяльність/Адміністративні послуги».

Водночас сучасний рівень інформаційних технологій дозволяє дистанційно вирішити чимало питань в органах ДФС. Зокрема, процес подання звітності суттєво полегшує електронне звітування, а у віддаленому спілкуванні з органами ДФС допоможе використання персонального робочого місця в Електронному кабінеті платника.

Прагнучи до європейських стандартів в обслуговуванні платників податків, ДФС України постійно працює над вдосконаленням електронних сервісів. Тому податківці запрошують всіх, хто надає перевагу безконтактному спілкуванню з контролюючими органами, стати активними користувачами електронних сервісів ДФС.


+Поширити: