Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
12 ноября 2018, 11:06

Місцеві бюджети Луганщини отримали у своє розпорядження майже 2,4 млрд гривень

Протягом січня-жовтня 2018 року до загального та спеціального фондів місцевих бюджетів надійшло 2 млрд 353 млн гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Луганській області.

Надходження доходів загального фонду місцевих бюджетів Луганщини склали 2 млрд 322 млн гривень податків та зборів. Приріст надходжень до відповідного періоду 2017 року склав 12 відсотків, що у грошовому виразі становить понад 248,5 млн гривень. Важливо, що зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків.

Зокрема, за результатами наповнення бюджетів громад 1 млрд 675 млн гривень отримано за рахунок сплати податку на доходи фізичних осіб, що у порівнянні з 10 місяцями минулого року більше на 142,5 млн гривень. Сплату єдиного податку представники малого бізнесу забезпечили в розмірі 291,6 млн гривень, що перевищує минулорічний результат на 48,4 млн гривень.

Додаткові кошти, які отримали територіальні громади Луганщини у своє розпорядження, дозволять у фінансовому плані вирішити чимало питань, які стосуються їх соціального та інфраструктурного розвитку.


+Поширити: