Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
21 ноября 2018, 13:40

На Луганщині взято під варту чоловіка, у якого вилучили арсенал боєприпасів

Новоайдарським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно мешканця с. Трьохізбенка за фактом незаконного зберігання боєприпасів, тобто вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України.

Про це повідомив Начальник Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області юрист 1 класу О.Гайдидей.

В ході досудового розслідування Новоайдарським відділом ГУНП в Луганській області та Новоайдарським міжрайонним відділом ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях у дворі покинутого домоволодіння в с. Безгинове у мешканця Новоайдарського району було вилучено арсенал боєприпасів, а саме: постріл гранатометний ВОГ-25 (150 шт), тротилові шашки (10 шт), гранати РГД-5 та Ф-1 (46 шт) та запали до них, 1 кулемет Калашникова, набої до різних видів зброї (4202 шт).

Чоловік пояснив, що за вказівкою невстановленої особи викопав боєприпаси зі схованки під землею та перевіз до покинутого будинку в с. Безгинове Новоайдарського району.

Його затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України. Наразі останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також, встановлюються інші особи причетні до цього злочину.

Проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 263 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


+Поширити: