У Сєвєродонецьку атестували випускниць – кравчинь. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
28 ноября 2018, 11:39

У Сєвєродонецьку атестували випускниць – кравчинь

27 листопада на базі ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей», з яким служба зайнятості успішно та плідно співпрацює у напрямку підготовки кваліфікованих спеціалістів для сфери обслуговування, пройшла державна атестація з професії «Кравець», повідомляє пресс-служба служби зайнятості.

Спеціалісти Сєвєродонецького міського центру зайнятості завітали до навчального закладу на практичний екзамен. Під час іспиту майбутні кравці показали свій професіоналізм та практичні навички.

Захист випускних кваліфікаційних робіт проходив у присутності членів державної кваліфікаційної комісії. Випускниці продемонстрували високу теоретичну та професійну підготовку. Представили якісні, цікаві, сучасні за напрямками моди сукні.

Після закінчення повного курсу навчання слухачі отримають документ державного зразка з наданням відповідної кваліфікації та розряду. Отримання нової професії надасть можливість безробітним стати більш успішними та конкурентоспроможними на ринку праці, реалізувати себе у професійному житті та знайти роботу за покликанням!


+Поширити: