Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
03 декабря 2018, 11:29

На Луганщині електронними сервісами для подання податкової звітності скористалися понад 12 тисяч платників податків

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що за допомогою електронних сервісів для подання податкової звітності у 2018 році скористалися 12 тис. 267 платників податків (юридичних та фізичних осіб), від яких органами ДФС отримано 387,9 тис. документів податкової звітності.

Протягом року «Електронним кабінетом платника» скористалися 3 тис. 565 платників. Вони подали 52,3 тис. документів (817 юридичних осіб та 2748 фізичних).

Так, у жовтні 2018 року для подання звітності сервісом ДФС «Електронний кабінет платника» скористалися 2,1 тис. платників податків, що на 567 платників податків більше, ніж у січні місяці поточного року.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 42 прим. 1 Податкового кодексу України та наказу Міністерства фінансів України від 14.07.2017р. № 637 «Про затвердження Порядку функціонування Електронного кабінету», з 1 січня 2018 року на базі існуючого електронного сервісу «Електронний кабінет платника» запроваджено інформаційно-телекомунікаційну систему «Електронний кабінет».

Електронний кабінет забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених ПКУ та нормативно-правовими актами, що прийняті на підставі та на виконання ПКУ, а саме: працювати за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв, входити до особистого кабінету за наявності ЕЦП будь-якого АЦСК, працювати безкоштовно та цілодобово (у т.ч. святкові та вихідні дні), економити час, отримувати інформацію в режимі он-лайн без відвідування ЦОП та багато іншого.


+Поширити: