«Кухня з Оазису» напекла бійцям з передової півтисячі пиріжків. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
03 декабря 2018, 11:36

«Кухня з Оазису» напекла бійцям з передової півтисячі пиріжків

Що може підняти настрій бійцям, які вже давно не були вдома? Звісно ж, домашня випічка! Тож, офіцери ОЦ ЦВС ОТУ “Північ” та групи ЦВС штабу ОТУ “Північ” звернулися за допомогою до жінок-патріотів м. Сєвєродонецьк – "Кухня з Оазису". СІМІСи привезли продукти, а ці гарні, дружні, люблячі жінки, волонтери та справжні патріоти України перетворили у смачні та ароматні пиріжки.

Про це повідомляє Об’єднананий центр цивільно-військового співробітництва ОТУ "Північ" та група ЦВС штабу ОТУ "Північ"

"Зважаючи на таку зимну та холодну погоду, хочеться доставити нашим захисникам на передовій хоч трішечки тепла і висловити їм підтримку та подяку від усіх українців за важку і небезпечну службу. Щойно жіночки випекли смаколики, ми того ж дня, ще теплими, доставили їх бійцям на передову", – говорять офіцери групи ЦВС.

Також, волонтери групи "Кухня з Оазису" передали військовим, які боронять нашу державу від російських окупантів, кілька баночок домашньої аджики, подушки, теплі шкарпетки, чай та багато-багато теплих, хороших, материнських слів і побажань.

Особливо розчулили захисників дитячі малюнки та фенечки від школярів Рубіжанської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів. Хлопці дуже зраділи подарункам та передають слова вдячності доброзичливим жінкам. Особливо великий привіт та подяку наші захисники передають Рубіжанській школі-інтернату. Адже віра дітей у своїх захисників – безцінна.

Співпраця з волонтерами продовжуватиметься і надалі, тож смаколики від цих колоритних жіночок і далі мандруватимуть фронтом.


+Поширити: