Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
06 декабря 2018, 15:39

Прикордонники зі складу Об’єднаних сил нагадують жителям Луганщини про додаткові режимні обмеження

З метою збереження життя та здоров'я осіб, які проживають у зонах безпеки, прилеглих до району бойових дій та не залучаються до заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації, постановою Кабінету міністрів України від 30.01.2015 року № 38 «Про деякі питання підвищення рівня національної безпеки України» у Луганській області введені додаткові контрольовані прикордонні райони.

Про це повідомляє Прес – служба Лисичанського прикордонного загону

Так, відповідно нормативних актів усі громадяни України в'їжджають у контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в його межах на підставі документів, що посвідчують їх особу, а іноземці повинні мати документи, які підтверджують їх законність перебування на території України.

Крім того, водії на вимогу прикордонників повинні зупиняти транспортні засоби подавати для перевірки документи, що посвідчують особу водія і пасажирів та реєстраційний документ на транспортний засіб а також дати можливість оглянути транспортний засіб і перевірити номери його агрегатів.

Також з метою недопущення дестабілізації обстановки в межах контрольованих прикордонних районів, відповідно до наказу МВС від 07.09.2015 року «Про затвердження Додаткових тимчасових режимних обмежень у контрольованих прикордонних районах» забороняється рух транспортних засобів дорогами, які відсутні в реєстрі автомобільних доріг або знаходяться на території, на якій органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження і не забезпечують пересування до встановлених контрольних пунктів в’їзду-виїзду та між населеними пунктами.

Зважаючи на усі безпекові заходи, запроваджені в зоні проведення Операції Об’єднаних сил в межах встановлених контрольованих прикордонних районах, прикордонники зі складу Об’єднаних сил нагадують громадянам про необхідність дотримання правил прикордонного режиму.


+Поширити: