Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
10 декабря 2018, 15:13

Луганські поліцейські беруть участь у проведенні всеукраїнських тактико-спеціальних навчаннях МВС

Заступник начальника ГУНП в Луганській області полковник поліції Юрій Слухаєнко увійшов до одного з оперативних штабів, де разом із керівництвом Головних управлінь у Львівській, Харківський, Тернопільській, Черкаській та Рівненській областях, співробітниками ДСНС, військовослужбовцями НГУ керує діями підпорядкованих підрозділів. Загалом залучені підрозділі розділені на чотири оперативних штаби.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області

Навчання проходять на значній території, на якій розташовані будівлі, приміщення та об’єкти, на яких відпрацьовуються учбові ввідні. Територія навчання облаштована камерами відеоспостереження, які передають до штабів відеозображення в режимі онлайн.

У рамках навчань поліцейські, рятувальники та військовослужбовці відпрацьовують алгоритм спільних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Оперативний штаб №2, до якого увійшли співробітники Луганщини, відпрацювали сьогодні чотири учбових ввідних. Навчання тривають.


+Поширити: