Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
10 декабря 2018, 15:42

За фактом закінченого замаху на контрабанду зброї та боєприпасів розпочато кримінальне провадження

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво за фактом носіння й зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України) та закінченого замаху на контрабанду зброї та боєприпасів (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 201 КК України).

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Луганської області

Установлено, що 14.11.2018 громадянин України, маючи намір незаконно перемістити зброю та боєприпаси до Російської Федерації, прямуючи в автобусі сполученням «Бахмут (Донецька область)-Краснодар (Російська Федерація)» через митний пост «Просяне» Марківського району Луганської області, зберігав при собі в особистій сумці зброю та боєприпаси, а саме: 1 автомат Калашникова АК-74, 2 магазина до АК – 74, 2 гранати РГД-5 та набої до АК-74 калібром 5,45мм у кількості 60 одиниць.

Разом з тим, останній не зміг довести скоєння вищевказаного кримінального правопорушення до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки під час проходження митного контролю МП «Просяне» Луганської митниці ДФС України вказана зброя та боєприпаси були в нього виявлені та вилучені правоохоронцями.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.


+Поширити: