Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
10 декабря 2018, 17:52

Поліцейські провели для сєвєродонецьких жінок навчальний семінар

Слабкі та розгублені перед аферистами вони вже не будуть, бо сьогодні дільничні офіцери поліції Сєвєродонецького відділу поліції «озброїли» сєвєродончанок новими корисними знаннями та способами вберегтися від зазіхань шахраїв.

За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції, просвітницька та профілактична робота дільничних інспекторів поліції продовжується. Цього разу на базі ЗОШ №8 правоохоронці зустрілися з активними та допитливими мешканками м. Сєвєродонецька аби донести вкрай важливу інформацію про шахрайські схеми та методи виманювання грошей нечистими на руку ділками.

«Родич у біді», «Вам телефонує служба безпеки банку», «Обмін грошей на дому», «Оформлення субсидій…» учасники семінару досконально розібрали прийоми, якими частіше за все користуються злодії та занотували алгоритми дій у кожній окремій ситуації.


+Поширити: