Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
10 декабря 2018, 10:16

Бажаєте спрощенку з 1 січня – подайте заяву не пізніше 16 грудня

У Головному управлінні ДФС у Луганській області нагадали. У разі прийняття рішення підприємцем про перехід на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності (єдиний податок) з 01 січня 2019, заяву необхідно подати не пізніше 16 грудня 2018 року.

Нагадаємо: суб'єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий суб'єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом календарного року.

Перехід на спрощену систему оподаткування може бути здійснений за умови, якщо протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, суб'єкт господарювання дотримав вимоги, встановлені пунктом 291.4 Податкового кодексу України.

До поданої заяви додається розрахунок доходу за попередній календарний рік.


+Поширити: