Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
11 декабря 2018, 11:54

Луганська митниця ДФС перерахувала до бюджету майже 804 млн грн

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що за січень-листопад поточного року до загального фонду Державного бюджету України Луганською митницею ДФС перераховано 797,4 млн грн, до спеціального фонду спрямовано 6,5 млн грн.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року перерахування митниці збільшились на 38,7 млн грн.

У відомстві зазначили, що найвагомішими товарними позиціями, які характеризують надходження митних платежів по імпорту за цей період, стали: вугілля кам’яне, антрацит – 494,4 млн грн (питома вага нарахованих платежів 62%); толуол – 23,5 млн грн (3%); азотна кислота – 19,2 млн грн (2,4%); смоли карбамідні – 16,8 млн грн (2,1%); скловолокно – 15,8 млн грн (2%).

Значною мірою надходженням до Державного бюджету України протягом 11 місяців поточного року сприяли показники зовнішньоекономічних операцій основних підприємств-імпортерів Луганської області. Йдеться про ТОВ «ДТЕК Східенерго», ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «Зоря», ПАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат», ТОВ «НВО «Сєвєродонецький склопластик», ТОВ фірма «Промінвест пластик».

За результатами оформлених цими підприємствами у митному відношенні товарів до Державного бюджету України спрямовано 644,8 млн грн митних платежів. Це становить майже 81% від усіх перерахувань митниці.


+Поширити: