Органами прокуратури Луганської області захищаються інтереси громади на Льодовий палац спорту. Ірта-Fax (версія для друку) 13 декабря 2018, 16:15

Органами прокуратури Луганської області захищаються інтереси громади на Льодовий палац спорту

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою продовжують вживатися заходи до збереження у власності територіальної громади міста Сєвєродонецька Льодового палацу спорту.

Так, 09.07.2018 Господарським судом Луганської області задоволено позов Сєвєродонецької місцевої прокуратури в інтересах Міністерства молоді та спорту України та визнано недійсним рішення міської ради про надання згоди на передачу в іпотеку будівлі Льодового палацу спорту та визнано недійсним договір іпотеки від 07.09.2005, за яким передано в іпотеку будівлю Льодового палацу спорту.

Підставою для звернення до суду з позовною заявою стало порушення вимог Закону України «Про іпотеку» та Закону України «Про приватизацію державного майна» щодо заборони на передачу в іпотеку об’єктів, що мають загальнодержавне значення. Приватизації не підлягають об’єкти, що мають загальнодержавне значення, в т.ч. об’єкти фізичної культури і спорту, що фінансуються з бюджету.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2018/12/2018-12-13-21.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024