Сєвєродонецька місцева прокуратура: Жоден злочин не залишиться без покарання. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
13 декабря 2018, 12:02

Сєвєродонецька місцева прокуратура: Жоден злочин не залишиться без покарання

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість громадянина Н., який на території м. Сєвєродонецька скоїв ряд корисливих кримінальних правопорушень, а саме викрадення чужого майна, пов’язаного з проникненням до торгівельних кіосків.

Так, протягом листопада-грудня 2017 року громадянин Н. у нічний час доби у центрі міста, шляхом зриву металевих ролетів та розбиття скла, проникав до торгівельних кіосків. З місця злочину забирав грошові кошти та майно, спричинивши потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму понад 4000 гривень.

В ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав провину у скоєних ним кримінальних правопорушеннях.

Вироком Сєвєродонецького міського суду громадянин Н. визнаний винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 КК України та йому призначено покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.

На даний час вирок стосовно Н. вступив в закону силу та засудженого направлено на відбування покарання у виправний заклад.


+Поширити: