Засуджено групу осіб, які у Сєвєродонецьку реалізовували алкоголь сумнівної якості. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
14 декабря 2018, 09:31

Засуджено групу осіб, які у Сєвєродонецьку реалізовували алкоголь сумнівної якості

Завдяки заходам, проведеним податковою міліцією Луганської області під процесуальним керівництвом прокуратури Луганщини, припинено протиправну діяльність організованої злочинної групи, яка реалізовувала алкоголь сумнівної якості.

Про це повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області

Вироком суду учасників злочинного угруповання визнано винними та засуджено до покарання у вигляді штрафу у розмірі понад 20 тис. грн кожному.

Нагадаємо: у 2016 році в межах кримінального провадження співробітники податкової міліції ДФС у Луганській області викрили незаконну діяльність групи осіб, які реалізовували алкоголь сумнівної якості. Податківці встановили, що мешканець тимчасово окупованої території навесні 2016 року організував злочинне угруповання, до складу якого залучив ще двох осіб. Ця трійка протягом травня – вересня 2016 року налагодила канал збуту та систематично реалізовувала на території міста Сєвєродонецька так звану алкогольну продукцію.

Учасникам організованого злочинного угруповання було оголошено підозри за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 та ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, вчинені організованою групою.


+Поширити: