Платники Луганщини перерахували до бюджету понад 2,4 млрд грн ЄСВ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
17 декабря 2018, 10:10

Платники Луганщини перерахували до бюджету понад 2,4 млрд грн ЄСВ

У січні-листопаді 2018 року підприємства та підприємці Луганської області сплатили до бюджету 2 млрд 405 млн грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Індикативний показник виконано на 111,9 відс., додатково надійшло 256,3 млн гривень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 459,8 млн грн, приріст надходжень склав 23,6 відсотки.

Нагадаємо, єдиний соціальний внесок – це обов’язковий платіж до системи загальнообов’язкового державного соціального страхування, що справляється в Україні з метою забезпечення страхових виплат, передбачених законодавством.

Тож податківці звертаються до усіх роботодавців та закликають своєчасно і в повному обсязі сплачувати єдиний соціальний внесок, адже своєчасність і повнота виплати пенсій та грошової допомоги безпосередньо залежать від надходження коштів від платників та дотримання ними платіжної дисципліни.


+Поширити: