Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
17 декабря 2018, 12:31

Прокуратура Луганщини через суд стягнула з підприємства майже 1,2 млн грн збитків, завданих використанням землі без правовстановлюючих документів

Прокуратурою Луганської області проводиться системна робота щодо захисту інтересів держави у земельній сфері шляхом вжиття заходів представницького характеру.

Так, встановлено факт використання суб’єктом господарювання земельної ділянки площею понад 3 га під торгівельним центром у м. Сєвєродонецьку без оформлення правовстановлюючих документів.

Прокуратура області, реагуючи на виявлені порушення вимог земельного законодавства, звернулась до суду з позовом про стягнення з підприємства-порушника плати за користування земельною ділянкою.

Незважаючи на правомірність доводів прокурора, Господарський суд Луганської області у задоволенні позову відмовив.

Послідовно відстоюючи інтереси держави, прокурор оскаржив в апеляційному порядку вказане рішення суду першої інстанції.

Східний апеляційний господарський суд погодився з доводами прокурора, скасував рішення господарського суду Луганської області та постановив нове рішення, яким задовольнив позовні вимоги прокуратури Луганської області.

Таким чином, Сєвєродонецький міський бюджет поповниться на суму майже 1,2 млн грн


+Поширити: