Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
18 декабря 2018, 15:35

Поліцейські провели для попаснянських школярів конкурс малюнків

В Попаснянському районі, територія якого безпосередньо межує з лінією зіткнення, розташовано декілька навчальних закладів, які, незважаючи на те, що зазнали руйнувань під час проведення бойових дій, продовжують учбовий процес і навчають діточок.

За інформацією Попаснянського відділу поліції, дільничні офіцери поліції та працівники ювенальної превенції в цих учбових закладах постійні гості: проводять з дітлахами різноманітні пізнавальні заходи та уроки безпеки, беруть участь у батьківських зборах.

Розуміючи, що діти саме з цих учбових закладів потребують більшої уваги та всебічного захисту, керівництво ГУНП в Луганській області спільно з ПРООН ініціювало в рамках спільного проекту «Поліція та громада разом» проведення конкурсу малюнків.

В конкурсі брали участь учні молодших та середніх класів Троїцької філії 1-3 ступенів ОНЗ «Попаснянська ЗОШ № 1» та Новотошківської НВК. За результатами конкурсу керівництво відділу поліції разом з представниками ПРООН привітало переможців та вручили усім дітлахам солодкі подарунки.


+Поширити: