До уваги громадян, які планують здійснити ввезення легкових транспортних засобів з метою митного оформлення у вільний обіг. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
20 декабря 2018, 11:00

До уваги громадян, які планують здійснити ввезення легкових транспортних засобів з метою митного оформлення у вільний обіг

В Луганській митниці ДФС повідомили, що після введення в дію з 25 листопада 2018 року нових правил ввезення транспортних засобів на митну територію України, затверджених Законом України від 08.11.2018 № 2612-VIIІ «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України», переважна більшість громадян здійснює митне оформлення транспортних засобів особистого користування в зоні діяльності Львівської, Волинської, Одеської, Чернівецької та Київської митниць ДФС. При цьому значна кількість зазначених громадян мешкає в інших, відмінних від зазначених, областях України.

Велика кількість бажаючих розмитнити авто в зоні діяльності вказаних митниць призводить до утворення черг при митному оформлені. Звертаємо увагу, що відповідно до чинного законодавства митне оформлення автомобільних транспортних засобів, ввезених на митну територію України громадянами, здійснюється на будь-якому митному посту на всій території України. Тобто, якщо громадянин планує оформити авто, не обов’язково це здійснювати в зоні діяльності митниці, через пункт пропуску якої планується ввезення.

Тому з метою забезпечення більш комфортних умов митного оформлення та пришвидшення процесу випуску у вільний обіг транспортних засобів, громадянам, які мешкають на території Луганської області та планують здійснити ввезення таких транспортних засобів, рекомендуємо звертатись до будь-якого митного поста Луганської митниці ДФС (повний перелік та графік роботи знаходиться за посиланням www.lg.sfs.gov.ua/okremi-storinki/mitni-punkti/134374).


+Поширити: