На Луганщині викрито два нелегальних АГЗП. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
10 января 2019, 11:58

На Луганщині викрито два нелегальних АГЗП

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що з метою належного виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо припинення діяльності незаконно діючих автозаправних станцій (АЗС) та автогазових заправних пунктів (АГЗП), а також посилення відповідальності за незаконний продаж паливно-мастильних матеріалів, співробітники оперативного управління під час проведення заходів в межах операції «Акциз-2019» у січні 2019 року виявили 2 незаконних автогазових заправних пункти, які працювали на території Луганської області.

Встановлено, що мешканцями 2 районних центрів області було організовано незаконну діяльність зі збуту скрапленого газу за готівку без наявності визначених законодавством дозвільних документів на право розташування та функціонування автогазових заправних станцій, а також без наявності документального підтвердження походження та якості газу.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 20 тис. літрів скрапленого газу на суму понад 300 тис. грн та обладнання, яке використовувалося у незаконній діяльності, загальною вартістю 850 тис грн.

За порушення порядку провадження господарської діяльності відносно порушників складено 2 адміністративних протоколи за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


+Поширити: