11 января 2019, 15:58

Поліція попереджає про погіршення погодних умов

Сьогодні, на території Луганської області очікуються сніг, дощ та ожеледиця.

Поліція Луганщини нагадує водіям про уважність та обережність при управлінні автотранспортом, уникайте різких маневрів і перестроювань, дотримуйте інтервал і дистанцію між транспортними засобами, не перевищуйте швидкість. В обов'язковому порядку пересувайтеся на автомобілі з увімкненими зовнішніми світловими приладами, в негоду обов'язково використовуйте протитуманні фари, а в умовах сильного снігопаду, максимально знижуйте швидкість.

Якщо Ви є пішоходом, переходьте проїжджу частину тільки по пішохідному переходу і на дозволяючий сигнал світлофора. При переході дороги в темний час доби використовуйте на одязі світловідбиваючі елементи.

Якщо під час руху побачите, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу поліцію або аварійні служби. Не будьте байдужими, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

Поліцейські рекомендують водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/01/2019-01-11-16.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024