Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
29 января 2019, 10:13

Граничні строки подання декларацій для фізичних осіб-підприємців за 2018 рік

У Головному управлінні ДФС у Луганській області нагадали про строки подання податкових декларацій для декларування доходів, отриманих у 2018 році.

Так, фізичні особи-підприємці (крім осіб, які обрали спрощену систему оподаткування) звітують протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу (року). Останній день подання декларації за 2018 рік –11.02.2019;

Фізичні особи-підприємці, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності за їх рішенням, подають декларацію протягом 30 календарних днів з дня проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності.

При цьому останнім базовим податковим (звітним) періодом є період з дня, наступного за днем закінчення попереднього базового податкового (звітного) періоду до останнього дня календарного місяця, в якому проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності.

У відомстві звернули увагу, що фізичні особи-підприємці (крім осіб, які обрали спрощену систему оподаткування) в річній податковій декларації поряд з доходами від підприємницької діяльності мають зазначити інші доходи з джерел їх походження з України та іноземні доходи.

У разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації, а при поданні податкової декларації в електронній формі, - не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.


+Поширити: