Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
05 февраля 2019, 12:09

Від митного оформлення «антрациту» до бюджету надійшло майже 70 млн грн

В Луганській митниці ДФС повідомили, що у січні 2019 року до загального фонду Державного бюджету України надійшло 84,9 млн грн, до спеціального фонду Державного бюджету перераховано 2,9 млн грн.

У відомстві зазначили, що левову частку у структурі надходжень до загального фонду держбюджету складає: ПДВ (82 млн грн), ввізне мито (2 млн грн) та єдиний збір (500 тис. грн). При цьому спецфонд отримав 1,6 млн грн акцизного податку, один млн грн ПДВ та 300 тис. грн ввізного мита.

Посадовці наголосили, що найбільші суми митних платежів у січні 2019 року отримані за рахунок митного оформлення таких товарів, як: вугілля кам'яне, антрацит (67,7 млн грн), азотна кислота (1,8 млн грн), смоли карбамідні (1,4 млн грн), пружини спіральні, вироблені в гарячому стані (1,2 млн грн) тощо.

Значною мірою надходженням до Державного бюджету України протягом січня 2019 року сприяли показники зовнішньоекономічних операцій основних підприємств-імпортерів Луганської області. Зокрема йдеться про: відокремлений підрозділ «Луганська теплова електрична станція» ТОВ «ДТЕК Східенерго», ТОВ «НВП «Зоря», ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод», ТОВ «»Великий шовковий шлях», ПрАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат».

За результатами оформлених цими підприємствами у митному відношенні імпортних товарів, до Державного бюджету України спрямовано 76,9 млн грн митних платежів. Це майже 87,6% від усіх перерахувань митниці.

У порівнянні з показником за аналогічний період минулого року перерахування митниці за січень поточного року збільшились на 900 тис. грн.

Митне оформлення товарів з використанням митних декларацій на бланку ЄАД здійснювалося із застосування процедури електронного декларування у всіх випадках.


+Поширити: