Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
15 февраля 2019, 10:47

Місцеві бюджети Луганщини отримали понад 1,4 млн грн від ліцензування алкоголю та тютюну

За січень 2019 року казна Луганської області поповнилася на 1 млн 423 тис. гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Луганській області.

Станом на перше лютого 2019 року на Луганщині здійснюють діяльність 1 тис. 417 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. З них 1 тис. 283 суб’єкти отримали ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 1 тис. 44 суб’єкти отримали ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.

У січні поточного року видано 271 ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

В той же час, у січні призупинено дію 6 ліцензій за несвоєчасну сплату чергового платежу, анульовано 34 ліцензій, з яких 3 – за порушення законодавства в частини продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв.


+Поширити: