Платники податків Луганщини користуються правом на відшкодування ПДВ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
20 февраля 2019, 17:15

Платники податків Луганщини користуються правом на відшкодування ПДВ

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що за січень 2019 року платники податків Луганщини подали 12 заяв про повернення суми бюджетного відшкодування на розрахунковий рахунок в банку. Загальна сума заявленого бюджетного відшкодування становить 22,5 млн грн.

По заявам січня 2019 року тривають камеральні перевірки.

Нагадаємо, що згідно п. 200.7 ст. 200 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платники податку, які мають право на отримання бюджетного відшкодування ПДВ та прийняли рішення про повернення суми бюджетного відшкодування, подають до контролюючого органу податкову декларацію з ПДВ та заяву про повернення суми бюджетного відшкодування.

Формування Реєстру заяв про повернення суми бюджетного відшкодування (далі – Реєстр заяв) здійснюється на підставі баз даних ДФС.

Дані, які вносяться до Реєстру заяв, містяться у пп. 200.7.1 п. 200.7 ст. 200 ПКУ.

Внесення даних до Реєстру заяв посадовими особами відповідних органів здійснюється з дотриманням вимог законів щодо електронного підпису та електронного документообігу.


+Поширити: