В аннексированном Крыму задержали архиепископа ПЦУ Климента. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
04 марта 2019, 09:00

В аннексированном Крыму задержали архиепископа ПЦУ Климента

В аннексированном Крыму российские силовики задержали архиепископа ПЦУ Климента. Об этом сообщает директор "Национального газетно-журнального издательства" Андрей Щекун на своей странице в Facebook.

"Архієпископа Климента затримали і везуть в Київській райвідділ поліції міста Сімферополя. Сьогодні він повинен був виїхати на зустріч з українським полоненим Павлом Грибом до Ростов-на Дону", - написал активист.

"Затримали його прямо в автобусі на центральному автовокзалі Сімферополя(вулиця Київська, 4), де він перебував і планував виїхати до полоненого. У даний час станом на 12.50 архієпископа не повезли в Київський райвідділок, а одразу в центральний райвідділ поліції, що знаходиться на вул. Футболістів, 20. Він зараз там знаходиться. Архієпископ очікує слідчого і адвокатів в центральному райвідділі поліції в Сімферополі", - добавил он.

Климент является председателем Православной миссии помощи жертвам нарушения прав человека и лицам, лишенным свободы.


+Поширити: