Понад мільйон гривень завданих збитків відшкодовано до бюджету. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
04 марта 2019, 11:12

Понад мільйон гривень завданих збитків відшкодовано до бюджету

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Луганській області забезпечили відшкодування державі понад 1 млн грн збитків, завданих одним із підприємств оптових реалізаторів харчових продуктів Луганської області.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів) встановлено, що заступник директора підприємства не задекларувала та, відповідно, не подала до контролюючого органу податкову звітність з податку на нерухоме майно. Що посприяло ухиленню від сплати до бюджету майже 1 млн грн вказаного податку.

Завдяки заходам, вжитим під час слідства, забезпечено відшкодування заподіяних збитків у повному обсязі.

Зважаючи на те, що збитки погашено, до суду направлено клопотання про звільнення фігуранта від кримінальної відповідальності на підставі ч. 4 ст. 212 КК України.


+Поширити: