«Професійні рубежі» – На Луганщині стартує інноваційний профорієнтаційний проект. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика / Региональные
04 марта 2019, 13:25

«Професійні рубежі» – На Луганщині стартує інноваційний профорієнтаційний проект

За ініціативи Луганської обласної служби зайнятості та підтримки Департаменту освіти і науки, Управління молоді та спорту, Управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації, а також роботодавців регіону навесні 2019 року стартує інноваційний профорієнтаційний проект «Професійні рубежі».

Під час проекту учні 8-9 класів у складі 15 команд загальноосвітніх шкіл області відвідають економічно привабливі підприємства свого регіону. Кожна дослідницька команда представлятиме обраного роботодавця свого міста (району). Допомагатимуть учням куратори – фахівці центрів зайнятості, представники відділів освіти, молоді та спорту, спеціалісти бібліотек.

За підсумками екскурсії учні мають відпрацювати рекламний буклет та/або рекламний відеоролик з метою популяризації обраного підприємства. Команди з найкреативнішими рекламними продуктами будуть запрошені на фінальний захід для виступу на заключному етапі Проекту, де презентують творчі напрацювання та діяльність роботодавця.

На фінальному заході буде обрано та нагороджено переможців у категоріях «Кращий рекламний буклет», «Кращий рекламний відеоролик», «Краща PR-кампанія» (командні змагання).

Найкращі роботи, створені в межах реалізації Проекту, висвітлюватимуться у засобах масової інформації.


+Поширити: