Луганська митниця ДФС перерахувала до держбюджету понад 177 млн грн. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
06 марта 2019, 17:03

Луганська митниця ДФС перерахувала до держбюджету понад 177 млн грн

В Луганській митниці ДФС повідомили, що за січень-лютий 2019 року до загального фонду Державного бюджету України митницею перераховано 168,3 млн грн. При цьому спеціальний фонд держбюджету отримав 8,9 млн грн.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року перерахування митниці за 2 місяця поточного року збільшились на 20 млн грн.

У відомстві зазначили, що найвагомішими товарними позиціями, що характеризують надходження митних платежів по імпорту, стали: вугілля кам’яне, антрацит – 120,1 млн грн (питома вага нарахованих платежів становить 68,2%); автомобілі легкові – 11,4 млн грн (6,4%); толуол – 3,6 млн грн (2%); азотна кислота – 3,3 млн грн (1,8%); смоли карбамідні – 2,7 млн грн (1,5%).

Значною мірою надходженням до Державного бюджету України протягом 2 місяців поточного року сприяли показники зовнішньоекономічних операцій основних підприємств - імпортерів Луганської області. Йдеться про ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО», ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «Зоря», ПАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат», ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод», ТОВ фірма «Промінвест Пластик».

За результатами оформлених цими підприємствами у митному відношенні товарів до Державного бюджету України спрямовано 143,4 млн грн митних платежів. Це майже 81% від усіх перерахувань митниці.


+Поширити: