Місцеві бюджети Луганщини отримали у своє розпорядження майже півмільярда гривень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Власть / Региональные
13 марта 2019, 10:58

Місцеві бюджети Луганщини отримали у своє розпорядження майже півмільярда гривень

«За січень-лютий 2019 року до загального та спеціального фондів місцевих бюджетів мобілізовано 495 млн 303 тис. гривень», – повідомила в.о. начальника Головного управління ДФС у Луганській області Ольга Височина.

За її словами, надходження доходів загального фонду місцевих бюджетів Луганщини склали 486 млн 363 тис. гривень податків та зборів. Це на 18 відсотків або на 74,3 млн гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Ольга Височина зазначила, що зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків. Зокрема, за результатами наповнення бюджетів громад 337,8 млн гривень отримано за рахунок сплати податку на доходи фізичних осіб, що у порівнянні з минулим роком більше на 51,4 млн гривень. Сплату єдиного податку представники малого бізнесу забезпечили в розмірі 77,3 млн гривень, що перевищує минулорічний результат на 8,5 млн гривень.

Додаткові кошти, які отримали територіальні громади Луганщини у своє розпорядження, дозволять у фінансовому плані вирішити чимало питань, які стосуються їх соціального та інфраструктурного розвитку.


+Поширити: