Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
22 марта 2019, 12:16

Чим корисна роботодавцю співпраця з службою зайнятості

Роботодавці для служби зайнятості є найважливішими партнерами у реалізації державної політики зайнятості населення. Тому одним із першочергових завдань служби є тісна співпраця для задоволення потреб роботодавців у кваліфікованих кадрах.

Під час відвідування підприємства керівниками служби зайнятості та фахівцями відділу взаємодії з роботодавцями можна отримати інформацію про установу та визначити форми подальшої співпраці. Результативною формою співпраці є проведення ярмарків вакансій – вони дають можливість особистого спілкування роботодавців та шукачів роботи.

Роботодавці користуються послугою відшкодування єдиного соціального внеску за працевлаштованих безробітних на новостворені робочі місця. Тим, хто працевлаштовує переселенців, компенсується заробітна плата працівника.

На замовлення роботодавця служба зайнятості організує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних, зокрема на замовлення роботодавців.

Деякі роботодавці користуються такою послугою служби зайнятості, як організація робіт тимчасового характеру. Це дозволяє роботодавцю уникнути залучення основного складу працівників до додаткової праці в надурочний час, а також виконати великий обсяг робіт в найкоротші терміни. На ці роботи направляються безробітні, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів служби зайнятості запроваджено сучасний сервіс – електронний кабінет роботодавця. Це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець отримує за допомогою мережі Інтернет. Користуючись Електронним кабінетом, роботодавець може самостійно подати звіт за формою 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”, в тому числі і уточнюючий.

Державна служба зайнятості прагне зробити свої послуги максимально доступними та комфортними, тому ми застосовуємо сучасні форми, методи і підходи до роботи.


+Поширити: