Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
27 марта 2019, 12:42

Оголошено додатковий відбір навчальних закладів для професійного навчання безробітних

Луганський обласний центр зайнятості повідомляє про проведення відбору навчальних закладів для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних та їх проживання в період навчання в 2019 році. Навчання проводитиметься за професіями: верстатник деревообробних верстатів, кухар, пекар, столяр.

Прогнозована кількість слухачів з числа безробітних, які будуть проходити навчання за договорами з навчальними закладами, – 60 осіб, у тому числі тих, які потребуватимуть місця для проживання – 20 осіб.

Пропозиції щодо участі у відборі приймаються з 27 березня до 8 квітня 2019 року у Луганському обласному центрі зайнятості за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 20В, каб.216.

Для участі у відборі навчальні заклади, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання подають пропозиції про участь у відборі разом із такими документами:

1. Копія ліцензій для провадження діяльності з надання освітніх послуг за заявленою окремою професією;

2. Кошториси витрат на професійне навчання за окремими професіями для прогнозованої кількості слухачів у групі 7 осіб;

3. Інформація про кількість місць для проживання слухачів у період навчання, умови проживання та їх відповідність санітарним нормам;

4. Кошторис витрат або калькуляцію на проживання одного слухача на добу, складений відповідно до законодавства;

5. Інформація про матеріально-технічне, навчально-методичне та кадрове забезпечення, наявність бази для проведення виробничої практики;

6. Робочі навчальні плани з підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації безробітних за професіями та напрямками підвищення кваліфікації, які пропонуються навчальним закладом.

Засідання комісії по відбору навчальних закладів відбудеться 9 квітня 2019р. Про результати відбору навчальні заклади будуть повідомлені протягом десяти робочих днів з дня прийняття комісією рішення.


+Поширити: