Луганська митниця ДФС перерахувала до держбюджету України майже 270 млн грн. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
03 апреля 2019, 11:31

Луганська митниця ДФС перерахувала до держбюджету України майже 270 млн грн

В Луганській митниці ДФС повідомили, що за січень-березень 2019 року до загального фонду Державного бюджету України митницею перераховано 256,4 млн грн, до спеціального фонду – 9 млн грн.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року перерахування митниці за цей час збільшились на 40,8 млн грн.

У відомстві зазначили, що найвагомішими товарними позиціями, що характеризують надходження митних платежів по імпорту, є: вугілля кам’яне, антрацит – 176,1 млн грн (питома вага нарахованих платежів 66,9%); автомобілі легкові – 11,8 млн грн (4,5%); сірка – 7,5 млн грн (2,8%); насіння соняшнику – 5,3 млн грн (2%); толуол – 4,9 млн грн (1,9%).

Значною мірою надходженням до Державного бюджету України протягом року сприяли показники зовнішньоекономічних операцій основних підприємств - імпортерів Луганської області. Зокрема, це «Луганська теплова електрична станція» ТОВ «ДТЕК Східенерго», ТОВ «НВП «Зоря», ПрАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат», ТОВ «Щедрий лан», ТОВ «НВО «Сєвєродонецький склопластик». За результатами оформлених цими підприємствами у митному відношенні товарів, до Державного бюджету України спрямовано 216,3 млн грн митних платежів. Це майже 81,5% від усіх перерахувань митниці.


+Поширити: