Зусиллями податкової міліції Луганщини відшкодовано 3 млн грн завданих державі збитків. Ірта-Fax (версія для друку) 10 мая 2019, 10:47

Зусиллями податкової міліції Луганщини відшкодовано 3 млн грн завданих державі збитків

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що протягом січня – квітня 2019 року за матеріалами оперативних підрозділів слідчими розпочато 17 кримінальних проваджень, 6 з яких за тяжкими кримінальними правопорушеннями. З них: 6 – за фактами ухилення від сплати податків, у тому числі 2 – в особливо великих розмірах, 8 – за фактами незаконного зберігання та збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, 2 – за фактами привласнення (заволодіння), розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем та ще 1 – за фактом незаконного зберігання та збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів обклеєних підробленими марками акцизного податку.

За результатами оперативного супроводження досудового розслідування 8 кримінальних проваджень спрямовано до суду, забезпечено відшкодування 3 млн грн завданих державі збитків.

Ліквідовано один підпільний цех з виробництва підакцизних товарів.

Крім цього, викрито 12 фактів правопорушень, пов’язаних з реалізацією товарів, у тому числі підакцизної групи, без наявності дозвільних документів на право здійснення вказаної діяльності. У відношенні порушників складено адміністративні протоколи за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, товарно-матеріальні цінності вилучено з незаконного обігу, матеріали спрямовано для прийняття рішення до суду.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/05/2019-05-10-2.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024