Платники земельного податку мають право провести звірку даних. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
16 мая 2019, 11:24

Платники земельного податку мають право провести звірку даних

Головне управління ДФС у Луганській області нагадує. Фізичні особи - платники земельного податку мають право провести звірку даних, що стали підставою для визначення розміру податкових зобов'язань з земельного податку. Для цього необхідно звернутись з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем знаходження земельної ділянки.

Звірити можна розмір площі земельної ділянки, що перебуває у власності та/або користуванні платника податку, розмір ставки податку, суми нарахованого податку, а також права на користування пільгою із сплати податку.

У разі виявлення розбіжностей між даними контролюючих органів та даними, підтвердженими платником податку на підставі оригіналів відповідних документів, зокрема документів на право власності, користування пільгою, контролюючий орган за місцем знаходження земельної ділянки проводить протягом десяти робочих днів перерахунок суми податку і надсилає йому нове податкове повідомлення-рішення. Попереднє податкове повідомлення-рішення вважається скасованим.


+Поширити: