Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
21 мая 2019, 10:40

Луганська обласна служба зайнятості надає послуги учасникам АТО

У січні – квітні 2019 року послугами Луганської обласної служби зайнятості скористалися 376 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО. Допомогу по безробіттю отримували 344 учасника АТО (ООС).

Серед безробітних учасників АТО третина мають вищу освіту (38,5%), майже половина осіб – з професійно-технічною освітою (45,7%), з початковою та середньою – 15,8%.

За сприяння Луганської обласної служби зайнятості у січні – квітні 2019 року отримали роботу 58 учасників АТО (ООС), з них одна особа з інвалідністю. Колишні військовослужбовці працевлаштовані у сільському, лісовому та рибному господарствах, у переробній промисловості, у державному управлінні й обороні. Дехто займаються будівництвом, оптовою чи роздрібною торгівлею, ремонтом автотранспортних засобів тощо.

Протягом звітного періоду до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 27 учасників АТО; 33 особи проходили професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості.

Станом на 1 травня 2019 року статус безробітного мали 265 осіб з числа учасників АТО (ООС), з них 240 осіб отримували допомогу по безробіттю.


+Поширити: