Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
22 мая 2019, 10:54

За користування надрами платники податків Луганщини сплатили майже 157 млн грн

В.о. начальника Головного управління ДФС у Луганській області Ольга Височина повідомила, що у січні-квітні 2019 року до зведеного бюджету України надійшло 156 млн 924 тис грн рентної плати за користування надрами. Це на 38,3 млн грн більше аналогічного періоду 2018 року.

Вона також зазначила, що за цей час перераховано 6 млн 777 тис. грн рентної плати за спеціальне використання води, 1 млн 319 тис. грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів та 89,1 тис. грн рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України.

Нагадаємо: Державною фіскальною службою України надано рекомендації щодо особливостей адміністрування у 2019 році рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин, які розміщено на сайті ДФС України у розділі «Повідомлення та нагадування» (http://sfs.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-).


+Поширити: