Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
29 мая 2019, 11:16

На Луганщині сума виторгу із застосуванням РРО склала 1,7 млрд гривень

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що за січень – квітень 2019 року проведено 53 фактичні перевірки та взято участь у 6 документальних перевірках у сфері готівкових розрахунків. За їх результатами платникам донараховано 1 млн 265 тис. грн штрафів. В регіоні на сьогоднішній день зареєстровано 2 тис. 986 реєстраторів розрахункових операцій (РРО). Загальна сума виторгу за січень - квітень поточного року склала 1,7 млрд грн.

У відомстві нагадали, що обов’язковість застосування реєстраторів розрахункових операцій суб’єктами господарювання передбачена положеннями п. 296.10 ст. 296 Податкового кодексу України та ст. 9 Закону України від 06 липня 1995 року № 265 «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

При цьому звертаємо увагу, що за порушення вимог законодавства до суб’єктів господарювання, які не зареєстрували реєстратори розрахункових операцій, застосовуються штрафні (фінансові) санкції: вчинене вперше – 1 гривня; за кожне наступне – 100 відсотків вартості товарів, проданих з порушеннями.


+Поширити: