Податковою міліцією Луганщини ліквідовано канал незаконних постачань палива з РФ. Ірта-Fax (версія для друку) 19 июня 2019, 11:16

Податковою міліцією Луганщини ліквідовано канал незаконних постачань палива з РФ

Податковою міліцією ГУ ДФС у Луганській області під процесуальним керівництвом прокуратури області спільно з працівниками СБУ і прикордонниками виявлено і ліквідовано канал незаконного постачання на територію Луганської області пального з Російської Федерації.

У рамках проведення операцій «Бастіон», «Акциз-2019» і «Рубіж» та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України у безпосередній близькості від державного кордону України було викрито і припинено функціонування незаконного каналу постачання на територію України (поза митним контролем) з РФ паливно-мастильних матеріалів.

За результатами проведених заходів виявлено підземний трубопровід завдовжки близько 1 км, який вів у бік державного кордону України, резервуар для накопичення ПММ, устаткування для їх перекачування, автомобіль, який використовувався для незаконного перевезення пального з місця перекачування до бази накопичення, та 12 тис. літрів дизельного палива. Виявлені ТМЦ загальною орієнтовною вартістю 1,2 млн. грн. вилучено на підставі ухвал суду і передано на відповідальне зберігання.

Розслідування кримінального провадження триває.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/06/2019-06-19-7.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024