Відділ рекрутингу служби зайнятості: знайдемо професіонала на замовлення роботодавця. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
03 августа 2019, 16:30

Відділ рекрутингу служби зайнятості: знайдемо професіонала на замовлення роботодавця

З травня 2018 року у Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості розпочав роботу Відділ рекрутингу. Його завдання – швидко підібрати фахівців, які мають професійні здібності та особистісні якості, необхідні для вирішення завдань конкретної компанії.

За сім місяців минулого року до Відділу надійшло 99 вакансій від роботодавців міста, половина з них була укомплектована. За перше півріччя поточного року Відділ рекрутингу отримав більше 150 вакансій та вже підібрав на них сотню працівників!

Найчастіше роботодавці звертаються до служби зайнятості з робітничими вакансіями: сьогодні затребувані будівельники, зварювальники, монтажники, слюсарі, водії, апаратники, кухарі. На другому місці – фахівці державної служби, аудиту, бухгалтерського обліку, менеджменту. Щоб з’ясувати реальну потребу роботодавців у кадрах, у Відділі рекрутингу для них спеціально розробили опитувальний лист. А за допомогою анкети-відгуку роботодавцям пропонують визначити якість обслуговування. Також створено сторінку Відділу рекрутину у соціальній мережі фейсбук: тут публікуються оголошення про вакансії, корисна інформація для роботодавців та шукачів роботи.

Сьогодні Відділ рекрутингу має власну базу з понад 1600 резюме: це зареєстровані безробітні, претенденти, які не мають статусу безробітного та фахівці, які наразі зайняті на ринку праці. Всі резюме упорядковані за професіями та спеціальностями. За бажанням роботодавці можуть самостійно ознайомитися з цією базою. Також обмін інформацією ведеться з Відділами рекрутингу центрів зайнятості інших областей – Харківським, Львівським, Луцьким, Скадовським.

Отже, служба зайнятості крокує поруч з роботодавцями і завжди готова надати фахову інформаційну підтримку та допомогти знайти найкращих працівників!


+Поширити: