Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
05 августа 2019, 12:53

Місцеві бюджети Луганщини отримали 9,1 млн гривень від ліцензування алкоголю та тютюну

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що за січень-липень 2019 року казна Луганської області поповнилася на 9 млн 98 тис. гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

У відомстві зазначили, що станом на перше серпня 2019 року на Луганщині здійснюють діяльність 1274 суб’єкти господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. З них 1238 суб’єктів отримали ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 1006 суб’єктів – на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.

У січні-липні 2019 року видано 2070 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

В той же час, за сім місяців поточного року призупинено дію 26 ліцензій за несвоєчасну сплату чергового платежу, анульовано 303 ліцензії, з яких 23 – за порушення законодавства в частини продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв.


+Поширити: