1 серпня 2019 року в службі зайнятості стартував інститут «Консультант Роботодавця». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
05 августа 2019, 13:58

1 серпня 2019 року в службі зайнятості стартував інститут «Консультант Роботодавця»

Інститут консультанта роботодавця є другим етапом стратегічного розвитку сервісів державної служби зайнятості. Основна мета новацій – розширення підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки підприємницької активності регіону, особливостей розвитку регіонального ринку праці та загального балансу між попитом і пропозицією робочої сили.

Пілотним регіоном для відпрацювання нової технології обслуговування роботодавців виступає Дніпропетровщина.

Окрема увага приділятиметься обслуговуванню великих підприємств. Тому консультанти роботодавців мають спеціалізуватися на особливостях галузей економіки, у яких функціонують такі великі підприємства.

Новий підхід дозволить ефективно вирішити проблему “кадрового голоду”, підвищити зацікавленість громадян працювати легально на українських підприємствах, налагодити комунікацію з роботодавцями за допомогою зручних електронних сервісів, оперативно налагоджувати співпрацю з новоствореними підприємствами, удосконалити систему підбору та професійного навчання безробітних для результативного працевлаштування.

«Ми йдемо в ногу з часом, а це спонукає до пошуку нових, нестандартних рішень, підходів та форм роботи з нашими клієнтами», – прокоментувала старт нового проєкту Директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.


+Поширити: