19 августа 2019, 10:26

До реального позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна за збут ацетильованого опію засуджено наркоділка на Луганщині

Прокуратурою Луганської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 311 КК України (придбання, зберігання прекурсору з метою використання для виготовлення наркотичних засобів, вчинене повторно).

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж червня 2017 року 39-річний мешканець м. Сєвєродонецька за попередньою змовою з іншою особою, матеріали стосовно якої виділені в окреме кримінальне провадження та на даний час перебувають на розгляді суду, систематично збували на території міста особливо небезпечний наркотичний засіб – ацетильований опій.

Не дивлячись на те, що засуджений та його спільник тривалий час перебувають на обліку у лікаря-нарколога у зв’язку з вживанням наркотичних засобів та психотропних речовин, вони продовжували їх вживати.

Наркоділки попередньо спільно виготовили ацетильований опій та стали зберігати наркотичний засіб за місцем мешкання з метою подальшого збуту.

Засуджений особисто в телефонному режимі домовлявся із покупцями про продаж наркотичних засобів, які незаконно збував за гроші.

Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області чоловіка засуджено до 4 років 4 місяців позбавлення волі з конфіскацію всього належного йому майна


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/08/2019-08-19-3.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024