30 августа 2019, 10:19

За принципової позиції прокуратури високопосадовця Головного управління Держпраці у Луганській області визнано винним у вчиненні пов’язаних з корупцією правопорушень

Прокуратурою області забезпечено участь прокурора у розгляді Лисичанським міським судом Луганської області 4 протоколів про адміністративні правопорушення, складених Національним агентством з питань запобігання корупції стосовно першого заступника начальника Головного управління Держпраці у Луганській області (ч.ч. 1,2 ст. 172-7 КУпАП).

Завдяки принциповій позиції прокурора міським судом визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності державного службовця категорії «Б», який не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, що виник у зв’язку з виданням наказів про преміювання його дружини, та вчинив дії в умовах такого конфлікту інтересів.

Апеляційним судом, який погодився із послідовною позицією прокурора, залишено без змін рішення суду першої інстанції, а тому високопосадовцю доведеться сплатити штраф у розмірі 3400 гривень.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/08/2019-08-30-9.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024