На Луганщині засуджено члена дільничної виборчої комісії з виборів народних депутатів України за приховування виборчих бюлетенів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
03 сентября 2019, 09:56

На Луганщині засуджено члена дільничної виборчої комісії з виборів народних депутатів України за приховування виборчих бюлетенів

Попаснянським відділом Лисичанської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно члена однієї з дільничних виборчих комісій в області з виборів народних депутатів України за приховування виборчих бюлетенів (ч. 2 ст. 158-1 КК України).

Установлено, що 21 липня 2019 року членкиня дільничної виборчої комісії в порушення вимог ч. 3 ст. 85 Закону України «Про вибори народних депутатів України» не видала двом виборцям по одному виборчому бюлетеню для голосування в одномандатному виборчому окрузі та з метою приховування вчинення кримінального правопорушення помістила вищевказані бюлетені до сумки іншого члена територіальної виборчої комісії.

Оскільки обвинувачена повністю визнала свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 158-1 КК України, вироком Попаснянського районного суду її засуджено до покарання у вигляді штрафу розміром 8500 гривень.


+Поширити: