В Сєвєродонецьку учасник ДТП отримав тілесні ушкодження. Ірта-Fax (версія для друку) 20 сентября 2019, 11:40

В Сєвєродонецьку учасник ДТП отримав тілесні ушкодження

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України)

Досудовим розслідуванням встановлено, що у липні 2019 року в світлу пору дня на проспекті Гвардійському м. Сєвєродонецька сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля та велосипеда.

Встановлено, що обидва транспортні засоби рухались в одному напрямку. Велосипедист, із дотриманням правил, став виконувати поворот ліворуч. Однак водій автомобіля, маючи реальну можливість завчасно виявити велосипедиста, проявивши безпечність і неуважність, не вжив заходів до зменшення швидкості, скоїв наїзд. В результаті ДТП велосипедисту заподіяні тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду.

Довідково: за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортним засобам на той же строк.

І. Джунь, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/09/2019-09-20-4.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024