Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
20 сентября 2019, 13:15

На відновлення навколишнього середовища Луганщини забруднювачі сплатили майже 68 млн грн екоподатку

За січень-серпень 2019 року платники податків Луганської області перерахували до зведеного бюджету 67 млн 599 тис. грн екологічного податку. 28 млн 611 тис. грн було зараховано до спеціального фонду місцевих бюджетів. Решта 38 млн 988 тис. грн надійшло до загального фонду державного бюджету.

У відомстві зазначили, що впродовж січня-серпня 2019 року на обліку в територіальних органах податкової служби регіону перебуває понад 1,5 тисячі юридичних та фізичних осіб платників екологічного податку. Вони здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними або пересувними джерелами забруднення, скидають забруднюючі речовини безпосередньо у водні об’єкти, розміщують відходи тощо.

Додамо, екологічний податок є основним джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист оточуючого середовища, мінімізацію негативного впливу на нього господарської діяльності та раціональне використання природних ресурсів.


+Поширити: