Алкоголю та тютюну для неповнолітніх - НІ!. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
26 сентября 2019, 11:09

Алкоголю та тютюну для неповнолітніх - НІ!

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Луганській області, за січень-серпень 2019 за грубе порушення норм законодавства та нехтування дитячим здоров'ям 23 власники торгових точок позбулися ліцензій на право реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів та сплатили штрафні санкції.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України від 19.12.1995 року № 481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років (неповнолітнім) заборонена.

Як зазначають фахівці ДПС у Луганській області, сфера обігу цієї групи товарів перебуватиме під ретельним контролем, особливо на предмет дотримання підприємцями вимог законодавства, що забороняє реалізацію алкогольної та тютюнової продукції особам, які не досягли 18 років.

Так, наприклад, у серпні 2019 у магазині міста Сєвєродонецька було встановлено факт продажу алкоголю підлітку, який ще не досяг 18-річчя.

Як результат - було складено протокол про адміністративне правопорушення та акт перевірки. До порушника застосовано фінансову санкцію в розмірі 6800 гривень та анульовано ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.


+Поширити: