Поліцейські гостинно відкрили двері перед учнями 6-х класів Сєвєродонецької школи та показали, як працює поліція зсередини. Ірта-Fax (версія для друку) 11 октября 2019, 16:32

Поліцейські гостинно відкрили двері перед учнями 6-х класів Сєвєродонецької школи та показали, як працює поліція зсередини

Правоохоронці цілодобово несуть службу з підтримання безпеки в кожному куточку Луганщини, але завжди радо зустрічають поважних маленьких гостей.

Напередодні Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці керівник Головного управління Національної поліції в Луганській області Сергій Колесник запросив до главку сєвєродонецьких дітлахів.

До прийому поліцейські підготувались дуже ретельно, бо діти одні з найвибагливіших візитерів. Експерти вибухотехніки показали малечі смертоносні предмети, які знаходять на території Луганщини, криміналісти вразили своїми навичками знаходити невидимі оку сліди на місцях злочину та, навіть, провели майстер-клас по вилученню відбитків пальців, спецпризначені провели відкрите тренування та дали приміряти своє бойове спецспорядження.

Справжній захват викликав виступ бійців КОРДу, що продемонстрували затримання злочинців. Майже кожний школярик зробив фото на пам’ять з елітними спецпризначенцями.

Наостанок Сергій Павлович разом із заступниками поспілкувався з гостями та відповів на питання дітей, а їх виявилося дуже багато, особливо турбувало «Що їдять поліцейські?» та «Коли можна повторити візит?».

Сьогодні малі пішли від поліцейських із надзвичайними враженнями, смаколиками, подарунками, та, сподіваємося, розумінням цінності своєї рідної землі та повагою до захисників України.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/10/2019-10-11-15.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024