Вбивство із-за ревнощів на Луганщині: чоловіку, який укоротив віку співмешканці, повідомлено про підозру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
17 октября 2019, 16:06

Вбивство із-за ревнощів на Луганщині: чоловіку, який укоротив віку співмешканці, повідомлено про підозру

Троїцьким відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

У житловому будинку смт Троїцьке Троїцького району 13.10.2019 знайдено труп 38-річної місцевої мешканки з чисельними тілесними ушкодженнями.

Досудовим розслідуванням встановлено, що жінці укоротив віку неодноразово судимий 41-річний співмешканець. Напередодні чоловік з жінкою пішли до свого сусіда, де разом розпивали алкогольні напої. У гостях між ними сталася сварка на ґрунті ревнощів.

На даний час особі повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, Троїцьким районним судом Луганської області застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.


+Поширити: